Pagina's

maandag 21 april 2014

Memory canvas on the moveMemory canvas

Ons geheugen zit vol met indrukken die we in de loop der jaren hebben opgedaan, hoe mooi zou het zijn als we dit voor u verzamelen en vast leggen in een mixed media canvas? Herinneringen kunnen vervagen, hoe mooi zou het zijn om de mooiste, indrukwekkendste, blije of emotionele herinneringen vast te leggen in een memory canvas. Deze Memory canvas heb ik gemaakt voor mijn jongste dochter en is een memory aan haar oma. Beide muzikaal, oma op contrabas en dochter op piano en zingen. Bovendien lijken ze sterk op elkaar en hebben ze beide dezelfde ogen. 

Wat ik van u vraag zijn persoonlijke spullen, denk aan een horloge, ketting, foto, speldje, trouwkaart, geboortekaart, rouwkaart, halsband van poes of hond, noem maar op. Alles wat op een canvas past kan op het canvas geplakt worden.  De grootte van het canvas kunt u zelf bepalen, dit geld ook voor de spulletjes die erop geplakt worden.  Dan is er nog de mogelijkheid om mee te beslissen over de kleuren, alles wat mogelijk is kan bespreekbaar worden gemaakt. 

Werkelijk alle bijzondere gelegenheden, zoals daar zijn een geboorte van kind of kleinkind, verjaardagen, vader- en moederdag, adoptie, Valentijnsdag, huwelijk, huwelijks aanzoek, jubileum, overlijden van dierbaren of huisdieren en wat u maar wilt vast leggen als herinnering. Al deze momenten verdienen om vast gelegd te worden en dat kan in de vorm van een memory canvas als blijvende herinnering aan de muur. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten